Háttérképek
  •  
  • bg-0005.jpg
  • bg-0006.jpg
  • bg-0007.jpg
  • bg-0008.jpg
  • bg-0009.jpg
  • bg-0010.jpg
  •  

Foglalási feltételek

Kubainfo.net Általános Szerződési Feltételek

Ezt a weboldalt a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. üzemelteti.

 

MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. és az alvállalkozói az alábbi általános szerződési feltételek alapján kínálja temékeit és szolgáltatásait. Kérjük, olvassa el a szerződési feltételeket ("Általános szerződési Feltételek - ÁSZF"), mielőtt használja a weboldalt ("Oldal"). Az Oldal használatával egyetért az ÁSZF-el fenntartások nélkül. Amennyiben az ÁSZF bármely részével nem ért egyet, ne használja az Oldalt.

 

Egyetért és önmagára véve kötelező érvényűnek fogadja el a következő pontokat kivétel nélkül:
• Minden olyan tranzakcióért vállalja a pénzügyi felelősséget, mely az Ön nevében, illetve számláján készült.
• A vásárláshoz betöltött 18 életév szükséges, valamint teljes jogi felelősség képességében kell lennie ahhoz, hogy a műveleteket elvégezze.
• Felelős azért, hogy az összes részünkre átadott információ valódi és pontos.
• Nem használhatja az Oldalt spekulációs, hamis vagy megtévesztő foglalás készítésére.
• Amennyiben téves hitelkártya számot, vagy számlázási címet és/vagy számlatulajdonos nevet ad meg, és ez a részvételi jegy késedelmes kiállításához vezet, ami miatt az ár(ak) emelkedhetnek. Kérjük, ellenőrizze, hogy a megadott adatok megegyeznek a kártyán, illetve a számlán levőkkel. Fenntartjuk a jogot, hogy érvénytelenítsük a kiállított részvételi jegyet , ha a fizetést elutasították, vagy a nem megfelelő kártyatulajdonos adatok miatt, melyet megadott, felfüggesztették.
• Az Oldal és annak bármely tartalma nem változtatható, másolható, átírható, terjeszthető, értékesíthető, engedélyezhető, vagy reprodukálható bármely formában, kivéve, ha az kizárólag saját és nem kereskedelmi használatra szolgál.
• Az Oldalon található információk/árak folyamatosan frissülnek, ezért előfordulhat, hogy a foglalás óta eltelt időben változás történt. Habár mindent megteszünk azért, hogy az összes információ és ár pontos legyen, sajnos hibák előfordulhatnak. Ezért ellenőriznie kell a nyaralásának vagy utazása foglalásának minden részletét (az árral együtt) a foglalás elkészítésének alkalmával.
• Az Oldal tartalmazza mindazon és csakis azon információkat, amelyek a felkínált szolgáltatások igénybevételéhez szükségesek. Nem vállalunk felelősséget azért, ha nem ér el valamely szolgáltatást, vagy nem tudja használni az Oldalt, vagy valami miatt nem tudja a tranzakciót végrehajtani. Nem garantáljuk, hogy az Oldal mentes a számítógépes vírusoktól vagy egyéb olyan dolgoktól, melyek veszteséget vagy kárt okozhatnak.
• Amennyiben Ön az Amerikai Egyesült Államok állampolgára, úgy Ön a felelős azért, hogy a megfelelő utazási dokumentumokat beszerezze melyeket az Egyesült Államok kormánya megkövetel a Kubába való beutazáshoz. MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. vagy bármely alvállalkozója nem felelős azért, ha a Kubába beutazáshoz szükséges dokumentumokat nem szerezte be. MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. vagy bármely alvállalkozója nem vállal felelősséget büntetésért, vagy kártérítésért, melyet az Egyesült Államok hivatala, a Treasury Department szab ki a Kubába történt utazás miatt.

 

FIZETÉSI, MÓDOSITÁSI ÉS TÖRLÉSI FELTÉTELEK

 

Fizetési határidő:
Kubában valamennyi szolgáltató előre fizetést kér. Egyéni utasok esetén - ha a visszaigazoláson nincs más ettől eltérő dátum feltüntetve -, a fizetési határidő a megrendelt szolgáltatás első napját megelőző 14. nap. A megadott fizetési határidő a teljes összegre, és annak a megadott határidőre történő beérkezésére vonatkozik. Kérjük kalkuláljon az átutalás indításánál a banki átfutási időkkel, valamint az átutalás költségeivel amely minden esetben az utalás indítóját terheli. Ha a megküldött  visszaigazoláson/pro-forma számlán ettől eltérő dátum szerepel, úgy kérjük mindig az azokon szereplő adatokat tekintse irányadónak.
Amennyiben a megrendelt szolgáltatás ellenértéke nem érkezik meg a megadott fizetési határidőre, vagy nem a teljes összeg érkezik meg, úgy foglalása automatikusan törlésre kerül.
Amennyiben bankkártyával fizet, kártyáját a foglalást követően, 24 órán belül terheljük meg. A terhelés ez esetben EUR-ban történik és a számlán a következő szerepel: MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A.

 

Foglalás módosítása:
Foglalását annak kifizetése előtt, a megadott fizetési határidőn belül szabadon módosíthatja. Módosítási igényét kizárólag írásos formában eljuttatva (e-mail/fax) tudjuk elfogadni. Módosítási igényének beérkezését e-mail-jének kézhezvételétől számítjuk, az arra megküldött írásos visszajelzésünk (e-mail) alapján. Minden visszaigazolt foglalás változtatása/törlése esetén 35.00 USD adminisztrációs költséget számítunk fel.

 

Foglalási díj:
Minden foglalás esetében a foglalási díj 10.00 USD/fő.


A foglalás kifizetését követően, érvényes törlési feltételek:
Amennyiben a foglalását 14 nappal a megrendelt szolgáltatás első napja előtt, vagy annál korábban törli, úgy a teljes befizetett összeg visszatérítésre kerül 35.00 USD adminisztrációs költség felszámítása után.
Amennyiben foglalását a megrendelt szolgáltatás első napjától számított 14 - 8 napon belül törli, vagy változtatja, úgy az adott szolgáltatás első két napi díja (hotelnél első két éjszaka szállás díja) levonásra kerül, és a fennmaradó összeg kerül visszafizetésre az adminisztratív költség levonása után.

7 napon belüli törlés vagy "No Show" esetén a teljes csomag felszámításra kerül.

Visszatérítést kizárólag arra a bankszámlára eszközölünk, amelyről a foglalás kifizetésre került. Más bankszámlára visszatérítést nem eszközölünk. A visszatérítést banki átutalással folyósítjuk, melyből a banki költségek levonásra kerülnek. A visszatérítést a visszatérítési igény kézhezvételétől - vagyis az arra megküldött írásos visszajelzésünktől - számított 72 órán belül indítjuk.

 

Általános tudnivalók hotelfoglalás esetére:
Hotelfoglalás esetén a megadott árak tartalmazzák a szoba árát/fő, az adókat és a foglalási díjat. Bármilyen további költségeket, úgymint parkolót, telefonhívásokat, szobaszervízt... stb. Önnek a helyszínen kell rendezni.
A szállás általában 16.00 után foglalható el az érkezés napján és 12.00-ra el kell hagyni az elutazás napján. A hotelfoglalás késői érkezés esetén is garantált.
A szobákban elhelyezhető vendégek számát a hotel által biztosított ágyak száma korlátozza.
Habár megteszünk mindent annak érdekében, hogy a foglalást biztosítsuk, nem várt eseményből adódóan, vagy a hotel saját jogkörében hozott döntése alapján a foglalásban változás történhet. Ilyen eseményről, az arról történő értesülésünket követően 48 órán belül tájékoztatjuk Önt.

 

BIZTONSÁG

A hozzászólások, beküldések minden tartalmáért (különös figyelemmel, de nem korlátozva a weboldalon elküldött értékelésekre) felelősség minden esetben az Öné. Tilos a weboldalra és weboldalról mindennemű közlés, amennyiben: (i) törvénytelen, fenyegető, jogellenes, sértő, obszcén, pornográf, vagy egyéb anyag, mely sérti a nyilvános jogokat és/vagy magánszférát, vagy bármiely törvényt megszeg; (ii) bármely kereskedelmi anyag, vagy tartalom (beleértve, de nem kizárólag: adománykérés, bármely termék, vagy szolgáltatás reklámja, marketinge); és (iii) bármely anyag vagy tartalom, mely megsért, vagy megszeg bármely szerzői jogot, márkavédjegyet, vagy szóvégjegyet vagy más harmadik fél egyéb tulajdonjogát. Öné az egyedüli felelősség bármely szabály megszegéséből származó bármely káresemény mindennemű következményéért, vagy egyéb büntetésért, mely a weboldalon történt közléséből fakad. Elfogadja, hogy MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. fenntartja a jogot (pl.: használja, publikálja, törölje) bármely írásra, melyet elküldött, mindenféle értesítés nélkül.

 

BESZÁLLÍTÓI SZABÁLYOK ÉS RENDELKEZÉSEK

Működésünk egyaránt követi az utazási iroda modellt és az elsődleges beutaztatóét. Ez azt jelenti, hogy utazási irodaként is működünk, és, mint beszállító harmadik félnek, mint tour operátorok, hotel, autóbérlők, légitársaságok, stb. Ez azt jelenti, hogy a szerződés Ön és a szolgáltató között jön létre. Felelősek lehetünk, ha hanyagságból fontos információt nem megfelelően prezentálunk, vagy ha valamilyen törvényt megszegünk.
Külön szerződési feltételek érvényesek a foglalási folyamatra és az utazással kapcsolatos termékekre, szolgáltatásokra, melyeket választott. Kérjük, olvassa el ezeket a szerződési feltételeket figyelmesen. Egyetért és elfogadja a kiválasztott szolgáltató szerződési feltételeit, mely magában foglalja a megfelelő fizetéseket, melyek a szolgáltató szolgáltatásának, menetdíjának vagy termékének elérhetősége és használata során felmerülnek. Elfogadja, hogy néhány harmadik fél szolgáltató szolgáltatását és/vagy termékének ajánlásához, megvásárlásához szükség van a szolgáltatás és/vagy program előzetes engedélyezésre. Egyetért vele, hogy ezen beszállítók szabályainak megszegése a foglalás(ok) törlését vonhatják maguk után, illetve a megfelelő utazási termék, vagy szolgáltatás elérhetőségének korlátozását, valamint a foglalás(ok)ra befizetett összegek visszatartását és/vagy a számlájának bármilyen költségen történő megszüntetését, mely a jogsértés következményeként felmerül.

 

SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE

Semmilyen szerződés nem jön létre Ön és a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. vagy beszállítói között szolgáltatás vagy termék értékesítésére, amíg a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. nem fogadja el a foglalást emailen visszaigazolva és ki nem adja az egyéni foglalási kódot. Az elfogadás teljesítését vélelmezzük az Ön részéről, és a kiküldött email-el egyidőben a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. az Ön részéről elfogadottnak és ismertnek tekinti attól függetlenül, hogy a levél megérkezéséről megbizonyosodtunk.

 

AZ INFORMÁCIÓ HELYESSÉGE

MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. és beszállítói mindent megtesznek, hogy biztosítsák a weboldalon található hotelek, repülőjáratok, légitársaságok, autóbérlési-, és egyéb információk helyességét. MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. ezt az információt BONA FIDE teszi közzé. Nem garantáljuk a weboldalon található információ helyességét, illetve szolgáltatásunk megfelelősségét és színvonalát, és nem garantáljuk, hogy az információkat frissítjük. Az oldalt mindenki a saját felelősségére használja.
Az oldalon található általános információ csupán információs célt szolgál és bármikor megváltozhat. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a megfelelő úticéllal kapcsolatos adatokat, nagykövetségi információkat, vagy utazási irodai adatokat, hogy megbizonyosodjon az adatok helyességéről. Különösen az útlevéllel és vízummal kapcsolatos követelményekkel kapcsolatban, MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. nem garantálja az országba való belépést azoknak az utasoknak, aki nem rendelkezik érvényes útlevéllel, vagy nem teljesíti a végcél vízum követelményeit, illetve nem garantálja az auto- vagy vagy egyéb jármű bérlését, azoknak az ügyfeleknek, akik nem rendelkeznek érvényes vezetői engedéllyel.

 

SZEMÉLYES INFORMÁCIÓ HASZNÁLATA

MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. megtesz mindent, hogy az információ, amit online elküld nekünk - mely lehet személyes információ és kredit kártya információ - a lehető legbiztonságosabban kezelje, hogy megvédje az információáramlást a böngészője és a rendszerünk között.

 

A WEBOLDALON TALÁLHATÓ SOFTWARE

Bármely software, mely a weboldalon letöltésre alkalmas ("Software") MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. és alvállalkozóinak, és/vagy megfelelő beszállítóinak jogvédett szellemi terméke. Ennek a Software-nek a használata az Végfelhasználói Feltételek alapján lehetséges, amennyiben létezik ilyen, mely együtt jár a Software ("Felhasználási Engedély")-el. Minden Software használata és installálása a Felhasználói Szerződés elfogadádához kötött, az installáció előtt el kell fogadni azt. Amelyik Software nem rendelkezik Felhasználási Szerződéssel a Weboldalon, annak a megtekintését, az átruházhatatlan jogait és a Software használatának lehetőségét mi biztosítjuk ezeknek a Szerződési Feltételeknek megfelelően és nem máshogy.

 

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. vagy alvállalkozói, partnerei semmilyen esetben nem felelősek a késésekért, balesetért, veszteségért, menetrend változásért, sérülésért (direct vagy indirect, véletlen, különleges, következetes, vagy bármilyen), mely az Oldal, vagy a rajta szereplő, vele kapcsolatos információ, software, termék, vagy vele kapcsolatos szolgáltatások, termékek nem megfelelő használata következtében, vagy ezzel kapcsolatban következett be, vagy bármily módon kapcsolatba hozható az Oldallal. Minden egyes esetben mentes a felelősségtől, attól függetlenül, hogy ezek a károk szerződés, per, vagy bármilyen felelősség feltételezése következtében keletkeztek

 

LINKEK HARMADIK FÉL WEBOLDALÁRA

A weboldalunk linkeket tartalmaz, mely a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. től függetlenek. Ezek a Hyperlinkek referenciára szolgálnak csupán. A MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. nem ellenőrzi ezen weboldalak tartalmát és nem felelős a tartalmáért, vagy a használatáért. A MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. nem tartja magáénak ezeknek a weboldalaknak a tartalmát. A weboldalak linkjeinek szerepeltetése oldalainkon nem jelenti, hogy a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. egyetért azok tartalmával, vagy ellenőrzi őket, és a funkcióit.

 

ELEKTRONIKUS KOMMUNIKÁCIÓ

A MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. -vel elektromos úton léphet kapcsolatban, amikor meglátogatja a www.kubainfo.net oldalt vagy emailt küld nekünk. A MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. -tól elektronikus és fax üzenetben kaphat választ. Kapcsolatba lépünk Önnel, a következő módon: híreket közlünk az oldalon, illetve emailen, vagy faxon. Egyetért, hogy az összes értesítés, megállapodás, és egyéb kommunikáció, melyet elektronikusan, vagy faxon közlünk Önnel, megfelel minden jogi megfogalmazásnak, mely alatt írásbeli kommunikációt értünk

 

JOGI ILLETÉKESSÉG

Ezek az általános szerződési feltételek a Panamai Köztársaság törvényi szabályozása alá tartoznak, bármilyen jogi kérdésben a Panamai Köztársaság bírósága illetékes.

 

MEGFELELŐ TÖRVÉNYEK SZERINTI MŰKÖDÉS

A MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. működése a jelen megállapodás esetében a megfelelő törvények alapján történik. . A megállapodás semelyik része nem sértheti a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. jogérvényesítését, illetve a jog betartását az oldal használatához, vagy a weboldalon található, illetve a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. által gyűjtött információkkal kapcsolatban.

 

A SZERZŐDÉS EGÉSZE

Amennyiben a jelen megállapodás bármely pontja érvénytelen, vagy a törvény, illetve a megfelelő bíróság által nem betartható, a megállapodás többi része teljes egészében érvényben marad. A megállapodás bármely rendelkezése érvénytelen, vagy betarthatatlan, beleértve, de nem kizárólagosan a fent említett garancia lemondását, érvényesnek véleményezzük, és olyan érvényesíthető intézkedést alkalmazunk, mely a legjobban hasonlít az eredeti intézkedéshez.

 

FORCE MAJEURE

Force Majeure következményeként, MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. kötelessége lerövidíteni, módosítani vagy törölni a foglalást és/vagy bármely megrendelt szolgáltatást, a partner és/vagy az ügyfél nem tarthat igényt kártérítésre bármely veszteségért, mely a fenti rövidítés, módosítás, vagy törlés eredménye. A "Force Majeure" kifejezésbe beletartozik, de nem kizárólagosan a természeti események, katasztrófa, tűz, vagy egyéb foglalt szállást érintő kár, sztrájk, polgárháború, háború, természeti csapás, tűz, katonai, kormány, vagy egyéb hatósági gyakorlat, lázadás, ipari tevékenység vagy más egyéb esemény, mely a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. ellenőrzésén kívül áll.

 

AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VÁLTOZTATÁSA

A MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa az ÁSZF bármely részét. Ez a megállapodás nem változtatható meg a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. előzetes értesítése és engedélye nélkül.

 

A MEGÁLLAPODÁS EGÉSZE

Ez az ÁSZF tartalmazza a megállapodás egészét a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. és Ügyfél között és semmissé tesz bármely korábbi megállapodást (szóbeli vagy írott) legyen szó bármely témáról és megváltoztathatatlan a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. kifejezett írásos hozzájárulása nélkül.

 

KÁRTÉRÍTÉS

Egyetért azzal, hogy megvédje a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. és alvállalkozói és/vagy az ők beszállítóinak, valamint azok bármely hivatalnokainak, igazgatóinak, dolgozóinak és ügynökeinek érdekét minden követeléstől, kereseti jogalaptól, igénytől, birtokkereset elfogadásától, veszteségtől, kártól, büntetéstől, bírságtól és egyéb költségtől vagy bármely kiadástól, melybe bele tartoznak, de nem kizárólagosan a jogi, könyvelési és bírósági költségek, melyet harmadik fél által merültek fel a jelen Megállapodás megszegésének következményeként vagy az itt említett dokumentumok nyomán; amennyiben bármely harmadik fél jogát megszegi; vagy a weboldal használatának nyomán.

 

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A weboldalon publikált információk, termékek és szolgáltatások elírásokat, hibákat tartalmazhatnak. A weboldal információi rendszeresen frissítésre, változtatásra kerülnek. A MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A., az alvállalkozói, és/vagy az ő beszállítóik szintén bármikor változtathatnak és/vagy fejleszthetnek a weboldal tartalmán.

A MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. az alvállalkozói, és/vagy az ő beszállítóik nem vállalnak felelősséget a weboldalon bármely indokkal közölt információ, termék és szolgáltatás helyességéért. Minden ilyen információ, termék és szolgáltatás mindennemű garancia nélkül lett közölve. A MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A.., az alvállalkozói és/vagy a megbízott beszállítói ezúton visszautasítja a kellékszavatosságot és feltételeket ezekkel az információkkal, termékekkel és/vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban, beleértve az összes garanciát és az eladhatóság feltételeit, sajátos megfelelőségét, és szabályszerűségét.

A MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A., az alvállalkozói és/vagy a megbízott beszállítói felelősek bármely direkt, indirekt, büntető, esetleges, különleges, vagy fontos kárért, mely bármilyen formában kapcsolatba hozható a weboldal használatával kapcsolatban, vagy a weboldal használatának késéséból, vagy ellehetetlenedéséből adódik, vagy bármely információért, termékért vagy szolgáltatásért, melyet a weboldalon keresztül igényeltek vagy másképpen keletkezett a weboldal használatából, akár szerződés, szerződésen kívüli károkozás, vagy szabatos kötelezettség, vagy egyéb okból, akár ha a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A., az alvállalkozói és/vagy a megbízott beszállítói értesítve lettek a károkozás lehetőségéről.

A szállítók, légitársaságok, hotelek, autóbérlők és egyéb beszállítók, akik utazási és egyéb szolgáltatást kínálnak a weboldalon, független beszállítók és nem ügynökei, alkalmazottai a MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. -nak, aki nem felelős az ő tetteikért, hibáiért, elirásaiért, képviseletéért, garanciájáért, mulasztásaiért, vagy bármely személyi sérülésért, halálért, tulajdoni kárért, vagy egyéb kárért, vagy költségért, mely ebből adódik. A MARYSOL TRAVEL SERVICES S.A. alvállalkozói nem felelősek és nem térítenek vissza bármely késés, törlés, túlkönyvelés, sztrájk, force majure vagy egyéb okból, a fentieket túl, és nem felelősek a további költségekért, késésért, re-routing-ért, vagy bármely kormány vagy hivatal tettéért.